Barion Pixel

Bányászgép kulcsrakészen, rendelésre

Rendelés menete

Egyedi árajánlatot készítünk minden vevőnknek, az éppen aktuális videokártya árakkal. Ajánlataink, azonnal használható bányászgépet tartalmaznak, felkonfigurált, előtesztelt állapotban.

A megrendelés időpontjától az átadás 5-7 munkanapon belül történik.

A kész gépeket az ország területén belül minden esetben kollégáink szállítják házhoz, egyéb esetben a CryptoPlaza székesfehérvári üzletében átvehető a kész rendszer.

Kapcsolat
Crypto Plaza - Bányászgép építés
Crypto Plaza - Bányászgép építés

Ha bizonytalan vagy

Olvasd el blogcikkünket, amelyben saját példánkat mondjuk el, egészen a kriptovaluta bányászat hajnalától gyűjtött tapasztalatainkat felhasználva. Biztos vagyunk benne, hogy a cikk alapján sikerül jó döntést hoznod.

Árajánlatkérés bányászgépekre

Bányagép ajánlatkérés
Crypto Plaza - Bányászgép építés

Munkánkról

Csapatunk tagjai tapasztalt informatikusok, ezért kifejezett figyelmet biztosítunk a legapróbb részleteknek is. A legminőségibb alkatrészek használata biztosítja számunkra a hosszú és hibamentes működést. Tisztában vagyunk azzal, hogy a bányagépek legfőbb ellensége a rossz vagy ingadozó tápellátás. Csakis kizárólag Corsair, EVGA vagy Seasonic tápegységekkel építjük gépeinket, ezekből a márkákból is minden esetben olyan szériát választunk, amik a gyártás minőségétől kezdve, a felhasznált alkatrészek tulajdonságait tekintve a legjobbnak bizonyulnak. Ezek a típusok egytől egyig magas szinten el vannak látva különböző védelmekkel: OVP, UVP, SCP, OTP, OPP.

Továbbá az építés "kézműves" részét is nagy odafigyeléssel végezzük. Nincsenek ide-oda lógó felesleges vezetékek, a rengeteg hibát okozó mozgó risereknek köszönhető hibákat pedig egy saját gyártású klipsszel rögzítjük, előzetesen kikerülve egy fontos hibalehetőséget.

Az általunk forgalmazott tartó keretek tükrözik a minőséget. Minden alkatrész hajszálpontosan rögzíthető a megfelelő helyre, ahogy a beszerelt riserek a legjobbnak bizonyulnak a piacon. Japán, minőségi kondenzátorokkal dupla mennyiségben vannak ellátva a társaikhoz képest, ezzel megerősítve a leadott feszültség stabilitását, a csatlakoztatott eszköz magasabb frekvenciatűrését.

Bővebben rólunk

A kész gép átadása

Az átadás kulcsrakészen történik. Ügyfelünktől bekérjük a bányászni kívánt valuta pénztárcacímét, ezzel 100%-ig felkészítve a plug & play használatra. Otthon elég csak csatlakoztatni az internet, illetve hálózati kábeleket, a bányászat automatikusan elindul. Gépeinket a lehetősgeknek megfelelően úgy konfiguráljuk, hogy az a legautomatikusabb működését végezze. Hiba esetén javítják önmagukat, áramszünetet követően pedig újra elindulnak, internetkimaradás esetén az energiafelhasználást figyelembe tartva a rendszer nem fogyaszt felesleges energiát

Az átvétel során kollégánk segíti Ügyfeleinket az indulásban, minden szükséges információt átad annak érdekében, hogy a HiveOS platform mindennapi használata ne okozhasson gondot.

Előzetes egyeztetést követően jogosultságot adunk magunknak a későbbi távoli elérésre, amennyiben Ügyfelünk igényi ezt. Ennek pozitívuma az, hogy probléma esetén gond nélkül tudjuk kezelni azt, illetve manuális frissítéseket végezhessünk el a további stabilitás elérésének érdekében.

Crypto Plaza - Bányászgép építés

Egy kis ízelítő Ethereum bányászgépeinkből

Általunk összeállított bányászgépek

Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Made with 
Copyright © 2021-2022 Cryptoplaza
magnifiercrossmenuchevron-down