Barion Pixel

Rólunk

Tudj meg rólunk mindent

Crypto Plaza

Vállalkozásunk több, mint 1800 videokártyát használt fel a 2021-es év során, melyeket összesen 430 db gépbe szerelve, jelenleg is  felügyelünk.

Kik vagyunk mi? 

A CryptoPlaza ötlete 2017-ben foglalmazódott meg bennünk, mikor mélyebben kezdtünk el kriptovalutákkal foglalkozni. Tapasztalt informatikusokként a bányászat volt az a szegmense a kripto világának, amely minden figyelmünket magára vonzotta. Azóta igyekszünk kamatoztatni a több éves tapaszalatunkat, ügyfeleink javát szolgálva.

Fő profilunk bányászgépek használatra kész összeállítása, magas színvonalon. 2016 óta foglalkozunk kriptovaluta bányászattal és az ehhez szükséges eszközök építésével. Saját fejlesztésű megoldásaink védjegyként szolgálják a stabil működést. Kivétel nélkül nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő minőségre, mindemellett az esztétikusság is elvárás részünkről, így gépeinknél kritériumként tekintünk arra, hogy az átadott rendszerrel elégedettek legyenek ügyfeleink.

[email protected]
Crypto Plaza

Egy kis ízelítő Ethereum bányászgépeinkből

Általunk összeállított bányászgépek

Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás
Bányagép építés összeállítás

Mivel foglalkozunk?

Tevékenységeink

Ethereum bányászgép építés, ASIC gépek beszerzése és beüzemelése, Webáruház, Videokártya nagykereskedés, Tanácsadás és támogatás...

Bányászgép építés

Árajánlatkérés bányászgépre vagy komplett farmokra, akár házhozszállítással, vagy személyes átvétellel székesfehérvári üzletünkben.

Bányagép érdekel

Webáruház

Sajátmárkás és más, általunk fejlesztett termékeink mellett egyéb hardverek széles választéka vár webáruházunkban. Minden ami a bányagépekhez kellhet.

Bányagép Webáruház

Tanácsadás és támogatás

Minden kérdést megválaszolunk ami a crypto pénzekkel és a bányászattal kapcsolatos.  Kérd személyes tanácsadásunk. Támogatásunkkal a befektetésed értékesebb lesz.

Videokártya nagykereskedés

Rövid határidővel, nagy választékban, garanciával biztosítunk partnereink számára videokártyákat, akár többszáz darabos nagyságrendben

Szeretnék CryptoPlaza partner lenni

Tudásanyagok

Folyamatosan bővítjük tudásbázisunkat, melyben megtaláltok minden szükséges információt.

Tudásbázis megtekintése

Webáruház

Mindig változatos, bő és friss árukészlettel szolgáljuk ki megrendelőinket. Hétköznaponként délig leadott rendeléseket másnapra szállítjuk.

Tovább a webáruházra

Hírek

Néhány fontosabb hír azon témákból, melyek fontosak lehetnek a kriptovaluta bányászok jövőjét tekintve

Hírek megtekintése

Heidinger Péter - alapító, IT szakember

7 évet töltöttem el informatikusként a világ legnagyobb italgyártó multijánál, illetve a hazai IT szektor egyik piacvezető vállalatánál.

Ezen időszak alatt, egészen 2013-tól rengeteg figyelmet szenteltem a kriptovalutáknak és fontosnak tartottam azt, hogy minél szélesebb körben elterjedjenek az ebben rejlő lehetőségek. Ennek okán, 2017-ben Magyarországon az elsők között indítottam el ezen témával foglalkozó YouTube csatornámat.
Mindig nagy álmom volt egy hiánypótló vállalkozás brand-é alakítása, így barátommal Viktorral 2021-ben elindítottuk a CryptoPlaza-t. A legbüszkébb talán arra vagyok, hogy az ügyfelek kérdéseit nem légbőlkapott információkkal, hanem gyakorlati tapasztalatainkra épülő tényekkel tudjuk megválaszolni.

[email protected]
Crypto Plaza - Heidinger Péter
Nagy Viktor Crypto Plaza

Nagy Viktor - alapító, elektrotechnikus

Elektrotechnikusként én felelek a CryptoPlaza által kiadott bányászgépek stabilitásáért, és az ehhez elengedhetetlen, egyedi gyártású alkatrészeink tervezéséért. 

Kriptovaluták iránti érdeklődésem 2016-ig nyúlik vissza. Ekkor építettük első bányászgépünket, melyet 5.5 évig töretlenül üzemeltettünk. 2017-től segédkeztem a kriptovalutákkal foglalkozó YouTube csatornánk tartalmi összeállításában, illetve videovágásában. Hosszú évek tapasztalatának szüleményeként tekintünk 2021-ben indult vállalkozásunkra, a CryptoPlaza-ra. Célunk első sorban az, hogy részesei legyünk a magyar kripto bányász közösségnek és tapasztalatainkkal segítsük ügyfeleinket.

[email protected]

Halmschlager Rudolf - mérnök, közgazdász

Először 2016-ban hallottam a Bitcoinról és az Ethereumról, ekkor még Németországban éltem és egészen más területen dolgoztam, ezért komolyabban nem is mélyültem el benne. Ahogyan sokan mások, én is informatikusok furcsa hóbortjaként értékeltem az egész jelenséget és a „bányászatot”, sőt nem is értettem igazán.

Gépészmérnökként azonban nem hagyott nyugodni a kíváncsiság és egyre többet megtanultam a Bitcoin egyes komponenseiről, a kriptográfiáról, a privát-publikus kulcsokról, a hash függvényekről, a konszenzus mechanizmusról és a bányászatról. Perspektívám tágításaként 2017-ben elkezdtem egy közgazdász képzést, amelyet 2021-ben egy NFT-kről szóló szakdolgozattal zártam le. A bányászattal 2019 elején kezdtem el hobbi szinten foglalkozni, így további blokkláncokat és a „kriptózás” gyakorlati részét is megismertem.

[email protected]
Halmschlager Rudolf - CryptoPlaza

Keress fel minket

Keress fel minket irodánkban, üzletünkben, a 8000 Székesfehérvár, Távirda u. 14. címen.
Útvonaltervezés

Hívj minket

Kérdés, tanácsadás és megrendelés esetén hívj minket a +36 30 273 1029 vagy a +36 70 850 6625 telefonszámon.
Telefonhívás most

Küldj emailt

Írj email üzenetet bármilyen kérdéssel kapcsolatban a [email protected] email címre.
Email küldése
Made with 
Copyright © 2021-2022 Cryptoplaza
magnifiercrossmenuchevron-down