Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bányászgép kulcsrakészen, rendelésre

Rendelés menete

Egyedi árajánlatot készítünk minden vevőnknek, az éppen aktuális videokártya árakkal. Ajánlataink használatra kész, azonnal használható rigeket tartalmaznak, felkonfigurált, előtesztelt állapotban.

A kivitelezést 10 munkanapos határidővel vállaljuk, mely az előlegszámla kiegyenlítésétől számolódik.

A kész gépeket az ország területén belül minden esetben kollégáink szállítják házhoz. Futárszolgálattal a kész gépeket nem tudjuk küldeni. A helyszínre érkező szakemberünk segít az első beüzemelésben, szükség esetén 30 perces oktatást ad, melyet az árajánlatban szereplő ár tartalmaz.

Ha bizonytalan vagy 

Olvasd el blogcikkünket, amelyben saját példánkat mondjuk el, egészen a kriptovaluta bányászat hajnalától gyűjtött tapasztalatainkat felhasználva. Biztos vagyunk benne, hogy a cikk alapján sikerül jó döntést hoznod.

Kattints!

 

Árajánlat kérés


A kész gép átadása

Az átadás kulcsrakészen történik. Ügyfelünktől bekérjük a bányászni kívánt valuta pénztárcacímét, ezzel 100%-ig felkészítve a plug & play használatra. Otthon elég csak csatlakoztatni az internet, illetve hálózati kábeleket. A bányászat automatikusan elindul. A legtöbbször előforduló problémák esetben gépeink automatikusan javítják magukat. Szoftveres hiba esetén a gép újraindul, ami döntő többségben hibamegoldásra vezet.

A helyszínre érkező kollégánk segít az előzetes beállításokban. Bemutatjuk és beállítjuk a HiveOS platformot az Ügyfél okostelefonjára a későbbi monitorozás lehetőségeként.

Előzetes egyeztetést követően jogosultságot adunk magunknak a későbbi távoli elérésre, amennyiben Ügyfelünk igényi ezt.

 

Munkánkról

Csapatunk tagjai tapasztalt informatikusok, ezért kifejezett figyelmet biztosítunk a legapróbb részleteknek is. A legminőségibb alkatrészek használata biztosítja számunkra a hosszú és hibamentes működést. Tisztában vagyunk azzal, hogy a bányagépek legfőbb ellensége a rossz vagy ingadozó tápellátás. Csakis kizárólag Corsair, Be Quiet vagy Seasonic tápegységekkel építjük gépeinket, ezekből a márkákból is minden esetben olyan szériát választunk, amik a gyártás minőségétől kezdve, a felhasznált alkatrészek tulajdonságait tekintve a legjobbnak bizonyulnak. Ezek a típusok egytől egyig magas szinten el vannak látva különböző védelmekkel: OVP, UVP, SCP, OTP, OPP.

 

Továbbá az építés "kézműves" részét is nagy odafigyeléssel végezzük. Nincsenek ide-oda lógó felesleges vezetékek, a rengeteg hibát okozó mozgó risereknek köszönhető hibákat pedig egy magunk által gyártott klipsszel rögzítjük, előzetesen kikerülve egy fontos hibalehetőséget.

 


Az általunk forgalmazott tartó keretek tükrözik a minőséget. Minden alkatrész hajszálpontosan rögzíthető a megfelelő helyre, ahogy a beszerelt riserek a legjobbnak bizonyulnak a piacon. Japán, minőségi kondenzátorokkal dupla mennyiségben vannak ellátva a társaikhoz képest, ezzel megerősítve a leadott feszültség stabilitását, a csatlakoztatott eszköz magasabb frekvenciatűrését.

 


Az általunk épített gépekhez nem szükséges előzetes informatikai ismeret, bárki által könnyen használhatók.