Barion Pixel

Pinke Attila - Kriptomappa

Pinke Attila - KriptomappaPinke Attila - Kriptomappa
  • Pinke Attila - Kriptomappa
  • Pinke Attila - Kriptomappa

12 990 Ft

Pinke Attila - Kriptomappa

Elfogyott

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
Szállítás akár azonnal
A 11-ig leadott rendeléseket 1 napos határidővel tudjuk küldeni
Termékgarancia
Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk
Minőség
Nálunk garantáltan a legjobb minőségű termékeket kapod
Részletes Ismertető

Pinke Attila - Kriptomappa

 

Miért van szükségem erre a könyvre?

 

Aggódsz amiatt, hogy a nehezen megszerzett pénzed folyamatosan veszít az értékéből? Keresed rá a megfelelő megoldást? Szeretnéd megérteni a kriptovalutákat? Szeretnéd megérteni, hogy mitől működőképes a Bitcoin, vagy azt, hogy hogyan nyújthatnak megoldást a kriptovaluták a mostani pénzügyi rendszer problémáira? Szeretnéd tudni, hogy milyen változást hozhatnak a decentralizált rendszerek, vagy azt, hogy mik azok az NFT-k, amik forradalmasították a digitális tulajdonjogok bizonyítását? Mindezekre a kérdésekre és még többre is választ kapsz ebből a könyvből!

Ezt a könyvet azért írtam, mert szerettem volna egy olyan átfogó, a kriptovaluták megértését segítő anyagot az érdeklődők kezébe adni, amit a teljesen kezdők is megértenek, de a haladó szinten lévők is tudnak belőle profitálni. A könyv nagyon olvasmányos és könnyen érthető, számos ábra is segíti benne az egyszerűbb megértést. Ezért is ez a címe: „Kriptovalutákról érthetően mindenkinek”.

Már egy digitális világban élünk. Számos általunk használt korábbi rendszer már elavult. Az internet mára már a mindennapunk részévé vált, a kriptovaluták pedig az internet pénzeként is felfoghatók. Ha haladni akarsz a korral, akkor elengedhetetlen, hogy erről ─ lehetőleg mielőbb ─ egy alaptudást szerezz. Minél előbb, annál jobb! Ez a könyv és a hozzá kiegészítőként megvásárolható Gyakorlati útmutató kriptózáshoz címet viselő füzet olyan komplex ismeretanyag, aminek a segítségével nagyon jól meg tudod érteni a kriptózás alapjait, és ha akarod, Te is neki tudsz vágni. A “Kritposzótár” segítségével pedig sokkal jobban kiismered majd magad ebben az elsőre meglehetősen bonyolultnak tűnő és nyelvezetében sem egyszerű világban. Sok az angolból átvett szó, sőt számos olyan kifejezés született ezen a területen, amivel talán itt találkozol először. Ezért ez a kiegészítő, nagyon sokat fog segíteni Neked a megértésben, hiszen ebben minden fontos szót és kifejezést egy helyen megtalálhatsz.

Ha fontos számodra a jelenlegi és a jövőbeni anyagi biztonság, és a pénzügyek területén is lépést akarsz tartani a világgal, akkor ezt a tudást most mindenki által megengedhető áron tudod megszerezni. Hiszem, hogy még mielőtt bármibe befektetünk, először a hozzá szükséges tudásra kell szert tennünk, és csak utána cselekedni. Ez a hozzáállás sok kudarctól és tanulópénztől ment majd meg Téged!

Ne felejtsd el, a lehetőségeket az élet rendre felkínálja, de rajtad múlik, hogy élsz-e velük!

Értékelések

Ez is érdekelhet

Bányászgép Rendelés

Megépítjük neked a bányászgépedet garanciával

Bányagép Kalkulátor

Számold ki most mennyibe kerül a bányagéped
Made with 
Copyright © 2021-2022 Cryptoplaza
magnifiercrossmenuchevron-down